Δωμάτιο ΓΑΛΗΝΗ


Η Γαλήνη, κατά τον Ησίοδο, ήταν μία από τις Νηρηίδες οι οποίες λατρεύονταν στην Αρχαία Ελλάδα σαν θεές της ήρεμης θάλασσας. Ήταν κόρες του Νηρέα και της Δωρίδας και εγγονές του Ωκεανού. Ήταν πανέμορφες και περιχαρείς και συνόδευαν τα άρματα των ενάλιων θεών. Συγκέντρωναν πολυάριθμες γυναικείες ιδιότητες και οι δραστηριότητές τους ταυτίζονταν με τις παραδοσιακά γυναικείες. Με τα γυναικεία τους θέλγητρα προκαλούσαν και έθελγαν τους άνδρες, μπαίνοντας τις νύχτες στα σπίτια τους. Ο Παυσανίας περιγράφει την ύπαρξη αγάλματος της θεάς Γαλήνης στον ναό του Ποσειδώνα στην Κόρινθο, δίπλα σε αυτό της θεάς Θάλασσας.

Το πιο ήσυχο δωμάτιο της pension “Μεσσήνη” υπόσχεται να σας χαρίσει ηρεμία και ξεγνοιασιά. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και στην κοντινότερη απόσταση από το ασανσέρ. Η εύκολη πρόσβαση και η ζεστασιά των χρωμάτων, είναι η ιδανικότερη επιλογή για απόδραση από την καθημερινότητα και χαλάρωση. Είναι ευήλιο, χάρη στο μεγάλο παράθυρο που διαθέτει, διατηρώντας τα παλιά, νεοκλασικά στοιχεία του κτιρίου με μία φρέσκια ματιά.

Όλα τα δωμάτιά μας διαθέτουν: τηλεόραση, τηλέφωνο, αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό, ασύρματο Internet, σεσουάρ μαλλιών, μίνι ψυγείο, ηχομόνωση και διπλά τζάμια, ηλεκτρονικές κλειδαριές, είδη προσωπικής περιποίησης.

Κρατηση

Εικονες Δωματιου