ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ COVID-19


H Πανσιόν Μεσσήνη έχει προσαρμόσει τη λειτουργία της, σύμφωνα με τα νέα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως ορίζονται με την υπ. αριθμ. 1881/29.5.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών – Υγείας – Τουρισμού.


Τα κυριότερα μέτρα, επιγραμματικά είναι τα εξής:


Στον χώρο υποδοχής βρίσκεται αναρτημένο «Ενημερωτικό Φυλλάδιο Επισκεπτών Καταλύματος για την τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19.», όπου αναφέρονται τα μέτρα που έχει λάβει το τουριστικό κατάλυμα για την προστασία όλων μας από την πανδημία.


Όλο το προσωπικό έχει λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και είναι εφοδιασμένο με όλο τον απαιτούμενο προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες, ποδιές μιας χρήσης κ.λ.π.).


Το τουριστικό κατάλυμα “Messini Pension” έχει λάβει σήμα πιστοποίησης «Health First» από το Υπουργείο Τουρισμού, το οποίο πιστοποιεί ότι επιχείρηση τηρεί τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου.


Τηρείται αρχείο με τα στοιχεία του πελάτη για λόγους προστασίας δημόσιας υγείας, σύμφωνα με την προαναφερθείσα σχετική νομοθεσία.


Το check out θα πραγματοποιείται στις 11π.μ. και το check in από τις 3μ.μ. και μετά, για να γίνεται σχολαστικά και να ελέγχεται πλήρως ο καθαρισμός των δωματίων.


Υπάρχει σήμανση για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας και γίνεται χρήση προστατευτικού υλικού από τους εργαζόμενους.


Όλα τα επιπλέον αξεσουάρ των δωματίων (ενημερωτικά έντυπα, διακοσμητικά μαξιλαράκια, κουβερλί κ.λ.π.), έχουν αφαιρεθεί, για προστασία της υγείας των πελατών μας.


Ο καθαρισμός και το service των δωματίων (αλλαγή πετσετών ή κλινοσκεπασμάτων κ.λ.π.) γίνεται κατόπιν αιτήματος των πελατών μας, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΔΥ μέτρα προστασίας.


Το σπιτικό και πάντα φρέσκο πρωινό μας, προσφέρεται από τις 8,30 εως τις 11,30 π.μ. με όλα τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης, που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.


Οι χώροι με πολλή κίνηση απολυμαίνονται τακτικά και υπάρχει αντισηπτικό χεριών διαθέσιμο στους πελάτες και το προσωπικό μας.


Όλα τα λευκά είδη απολυμαίνονται με επαγγελματικό πλύσιμο σε υψηλή θερμοκρασία.


Η φροντίδα και η ασφάλεια των πελατών μας, είναι για τη διεύθυνση και το προσωπικό του καταλύματός μας, η άμεση προτεραιότητά μας. Ζητάμε την κατανόησή σας και τη βοήθειά σας για την τήρηση των μέτρων αποφυγής μετάδοσης της πανδημίας.


Σας ευχόμαστε ευχάριστη και ασφαλή διαμονή!


Με επαγγελματισμό και σεβασμό στους επισκέπτες μας


Η οικογένεια της “Messini Pension”